Usluge

HP MPS (Managed Print Services) rješenja za usluge upravljanog sustava ispisa

Dirigens napredna ispisna rješenja uz usluge upravljanog ispisa (MPS), s inovativnim uređajima, bavi se uslugama i poslovnim analizama koje će pridonijeti ne samo još učinkovitijem ispisu, nego i postizanju mjerljivih poslovnih rezultata kroz predvidljive troškove, bolje operativno vrijeme i poboljšanu sigurnost. Uz mogućnost prilagodbeprema Vašim jedinstvenim potrebama možete bez ometanja razvijati svoje radno mjesto kroz razrađene procese i povećanu produktivnost.
Predvidljivost je ključna za tvrtke koje posluju pod pritiskom smanjenja troškova i učinkovitijeg trošenja resursa. Dirigens MPS klijentima daje podatke iz poslovnih analiza koji se temelje na podacima s uređaja i prediktivnoj analizi.
Dirigens MPS daje vam rješenja za posebne uvide, integrirani portal za vašu ispisnu flotu te poslovne preglede sa stručnjacima, iz kojih ćete dobiti podatke koji su vam potrebni za sljedeće:
• Predvidljivost skupine pisača
• Sigurnost
• Fleksibilna rješenja za radni prostor


Prodaja

Prodaja ispisnih rješenja i potrošnog materijala (HP, Epson, Brother), prodaja prijenosnih i stolnih računala (Lenovo, HP, Acer), prodaja softvera (Microsoft, Veeam) te prodaja perifernih uređaja (LG, Logitech).

HP INC.
HP-ova je misija osmisliti tehnologije i usluge koje poboljšavaju vrijednost tvrtke, stvaraju društvenu korist i unaprjeđuju živote korisnika — s fokusom na utjecaj na što veći broj ljudi.
Detalji o proizvodima na HP stranici.

LENOVO
Lenovo je kompanija posvećena kreiranju najinovativnijih osobnih računala. Kompanija temelji svoj model poslovanja na inovacijama, izvrsnoj operativnosti, zadovoljstvu kupaca te fokusiranju na investiranje na nova tržišta.
Detalji o proizvodima na Lenovo stranici.

ACER
Od njegovog osnutka 1976., Acer je neprekidno slijedio svoj cilj svladavanja barijera između ljudi i tehnologije. Usredotočen na marketing svojih IT proizvoda pod svojom markom diljem svijeta, Acer se smjestio na 3. mjesto svjetskih proizvođača kompletnih osobnih računala i na 2. mjesto za prijenosna računala, s najvećim rastom među prvih pet.
Detalji o proizvodima na Acer stranici.

BROTHER
Brother je globalna tvrtka za elektroniku i proizvodnju. Prvobitno osnovana prije 100 godina u japanskome gradu Nagoji, grupacija Brother ima bogatu povijest poslovanja u Europi koja seže 50 godina unatrag. Grupacija Brother isporučuje proizvode i pruža usluge korisnicima širom svijeta. Brother, agencija za Sloveniju, Hrvatsku i BiH, posluje od 2008. i članica je globalne grupacije Brother. Proizvodna linija danas se sastoji od informacijske i komunikacijske opreme, kao što su pisači, višenamjenski uređaji, skeneri i pisači za naljepnice te originalni potrošni materijali i dodatna oprema grupacije Brother.
Detalji o proizvodima na Brother stranici.

EPSON
EPSON je jedna od vodećih razvojno-proizvodnih tvrtki na području računalne periferije (pisači, skeneri, LCD projektori). Zahvaljujući vlastitoj Color Imaging tehnologiji EPSON-ovi uređaji zauzimaju vodeće tržišne pozicije u segmentima skeniranja, ispisa u boji te video ili grafičkih prezentacija.
Detalji o proizvodima na Epson stranici.

LG
LG Electronics, Inc. (LG) osnovan je 1958. i globalni je predvodnik i tehnološki inovator potrošačke elektronike, kućanskih aparata i mobilnih komunikacija.
Detalji o proizvodima na LG stranici.

LOGITECH
LOGITECH je osnovan 1981 u Švicarskoj te je, nakon 25 godina, izgradio svoje mjesto među priznatim proizvođačima periferne kompjuterske opreme. Danas tvrtka spada među najveće svjetske proizvođače miševa, tipkovnica, web-kamera, zvučnika, slušalica, interaktivnih igraćih periferija, univerzalnih daljinskih upravljača... Stalnim istraživanjem i unapređenjem tehnologije te višegodišnjim garancijama na svoje proizvode Logitech je nepogrešivi izbor!
Detalji o proizvodima na Logitech stranici.

MICROSOFT
MICROSOFT je najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač softvera. U ponudi su operativni sustavi, širok izbor aplikacija, te razvojni alati. Najrašireniji proizvodi MS Windows i MS Office u ponudi su na hrvatskom jeziku.
Detalji o proizvodima na Microsoft stranici.

VEEAM
Veeam Softver Group je vodeći svjetski proizvođač rješenja za backup i replikaciju virtualnih mašina i upravljanje virtualnom infrastrukturom i podacima u VMware i Microsoft okruženju. Tvrtka je osnovana 2006., trenutno ima više od 50 000 korisnika diljem svijeta i kontinuirano bilježi rast.
Detalji o proizvodima na Veeam stranici.

SOPHOS
Kako složenost IT mreža raste, Sophos je usmjeren na razvoj jednostavnih i pouzdanih IT sigurnosnih rješenja. Pravilna sigurnosna strategija mora sadržavati rješenja za mrežu, poslužitelje i uređaje - sve uređaje - lako upravljiva kroz oblak.
Detalji o proizvodima na Sophos stranici.